Sommerskole: Lær deg Windows Azure!


banner1_1
image_thumb[7]

Velkommen til MSDN Norges Windows Azure sommerskole! Her har du muligheten til å få en introduksjon til Windows Azure, oversikt over dine muligheter, skaffe deg verktøyene og konto, samt praktisk erfaring med plattformen.

Ikke alle har like mye tid å sette av i sommern så vi har delt dette inn i 3 deler, en for dere som kun har 30 minutter, en for dere som har et par timer, og en for dere som har en hel dag eller mer å sette av.

Fullfører du sommerskolen (jeg har hele dagen) for Windows Azure kan du være med i trekningen av en Nokia Lumia 800. Mer informasjon finner du i artikkelen “Jeg har hele dagen”.

Klikk på ønsket lengde på programmet:

clock30m
Jeg har 30 minutter

 

clock2h

Jeg har 2 timer

 

fullday
Jeg har hele dagen

Comments (0)

Skip to main content