Lær deg ny teknologi på MSDNs Sommerskole!


banner1_1_thumb8

Velkommen til MSDN Norges sommerskole!

Vi har laget tre spor i årets sommerskole hvor du kan lære deg en eller flere nye teknologier i sommer. Har du ønsket å komme i gang Windows Azure, bruke dette som backend i dine applikasjoner og apper? Eller kanskje du er interessert i Windows Phone utvikling, få din egen app ut på markedsplassen? Eller vil du være med på lanseringsløpet til Windows 8?

Vi gir deg muligheten til å sette av enten 30 minutter, 2 timer eller en hel dag for å lære deg en eller flere nye teknologier. Du kan selv velge hvilket spor du ønsker å følge. Er det Windows 8, Windows Azure og/eller Windows Phone du ønsker å sette deg inn i?

Fullfør et eller flere spor og vinn en Nokia Lumia 800

Om du fullfører en eller flere av heldags-sporene i Sommerskolen før 15.8.2012 kan du få et lodd til trekningen av en Nokia Lumia 800. Hvordan du fullfører et spor og får loddet er beskrevet i en av de siste stegene på valgt spor.

Om du fullfører flere enn et spor vil du få flere lodd og øke sjansen for å vinne. Du kan maksimalt få 3 lodd, ett for Windows 8 sporet, ett for Windows Azure sporet og ett for Windows Phone sporet.

Del og vinn en Nokia Lumia 800
Trykk på lenken under for å dele artikkelen på twitter med hashtag #msdnsommer. Alle som deler vil også være med i trekningen av en Nokia Lumia 800.

Del sommerskolen her!

Velg teknologi

Velg en eller flere av teknologiene under for å begynne sommerskolen.

Windows 8

Windows Azure

Windows Phone

 

Regler

Les konkurranse betingelser her

Comments (0)

Skip to main content