Sommerskole: Lær deg å utvikle apps for Windows 8


banner1_1image_thumb[5]

Vi har laget et program for at du skal få muligheten til å lære deg ny teknologi i løpet av sommeren.

For at du raskest mulig skal kunne lage dine egene apper har vi forsøkt å sette sammen noe av det nyeste og beste materiellet. Om du fullfører heldags-øvelsen vil du også få et lodd til trekningen av en Nokia Lumia 800.

Denne seksjonen vil vise deg hvordan du kommer i gang med Windows 8-utvikling, installering av verktøy, hvordan du kan lage din første app og vårt utvalg av viktig materiell du burde få med deg. Til slutt vil du få informasjon om vår Windows 8 app-konkurranse der du kan sende inn dine egene apper og vinne raffe premier.

Ikke alle har like mye tid å sette av i sommeren så vi har delt dette inn i 3 deler, en for dere som kun har 30 minutter, en for dere som har et par timer, og for dere som har en hel dag eller mer å sette av.

Klikk på ønsket lengde på programmet:

clock30m
Jeg har 30 minutter

clock2h

Jeg har 2 timer

fullday
Jeg har hele dagen

Comments (0)

Skip to main content