Alt du trenger for å utvikle Windows 8 apps!


Windows home

Med siste versjon av Windows 8 nylig lansert er det gode muligheter for å være tidlig ute med å lage apps, og være med på hele løpet fra starten av.Ved hjelp av Visual Studio kan du lett utvikle appene du ønkser. Denne guiden vil gi deg det du trenger for å installere Windows 8, verktøyene du trenger samt. en bok om hvordan du kan komme i gang med å lage dine helt egene apper.

 

1. Last ned og installer Windows 8

Siste versjon kan du laste ned gratis her: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download.

 

2. Last ned og installer verktøyene du trenger

Da Windows 8 RP er installert kan du laste ned verktøyene. Dette er en nedlasting som vil installere Visual Studio 11 Express med Windows 8 SDK og templates, samt emulator for tablets, designverktøyet Expression Blend mm.

Siste versjon av verktøyene kan du laste ned gratis her: http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516

 

3. Lær deg å lage apps

Lær deg å utvikle apps ved hjelp av den gratis nedlastbare e-boke “Programming Windows 8 Apps with HTML, CSS, and JavaScript”.

Last ned en PDF versjon av boken her (4.34 MB).

Last ned bokens eksempler her (27.5 MB).

 

 

4. Delta i vår app-konkurranse

Om du jobber med en app, eller er ferdig med en app kan du delta i vår app-konkurranse. Regler og hvordan konkurransen fungerer finner du her: http://utvikle.windows.no. Om du føler du ikke har laget norges beste app anbefaler vi å levere inn uansett – vi har mange kule premier på lur!

Comments (0)

Skip to main content