Mye nytt på NDC12!


NDC2012

Det er ikke lenger lang tid igjen til NDC12. NDC er en av verdens viktigste konferanser for .NET og smidig utvikling. Med flere enn 100 speakere, 8 parallelle spor og 160 sesjoner har NDC masse å velge fra.

Agenda
Årets NDC kommer til å toppe fjorårets med mange nye konsepter og den beste agendaen noensinne. Du vil møte kjente foredragsholdere fra hele verden, likesinnede og et sterkt faglig program.
Se agenda!

Pre Conference-Workshops June 4th - 5th
I år er konferansen utvidet med 11 pre-conference workshops 4 – 5. Juni. Med workshoppene gir vi deg muligheten til å gå dypere inn i stoffet, enn det som er mulig med vanlige konferanse-sesjoner. Selve workshoppene blir gjennomført på Radisson Plaza Panorama, med utsikt over hele byen.
Se workshoppene her

Kjøp billetter nå
NDC er kun få uker unna. Vi har solgt flere billetter så langt, enn noen gang tidligere. Dette tyder på at også årets konferanse blir et rekordår, slik hvert eneste år har vært siden oppstarten i 2008.
Kjøp billetter i dag!

Comments (0)

Skip to main content