Vær blant de aller første i Windows 8 Store!


I år lanserers Windows Store, en app-store fra Microsoft. I den forbindelse ønsker vi å gi deg som er utvikler sjansen til å bidra med det du kan, og dermed få muligheten til å lage en av appene som lanseres aller først.

Har du en god idé som du tror kan hevde deg i konkurransen? Ikke nøl, men sett i gang, lag din app, delta og vinn. Hvis bidraget ditt er godt nok vil du premieres med et Windows Store-abonnement i 1 år. Samt at din app blir tilgjengelig for millioner av brukere i 38 land.

Kun 10 personer i Norge får tilgang til Windows 8 store før den offisielle lanseringen. Nå kan du bli en av dem.

Hver måned kåres det også en vinner som mottar en Nokia Lumia 900.

Les mer og delta!

Lykke til i konkurransen, og måtte den beste appen vinne.

Comments (0)

Skip to main content