Meld deg på til gratis Windows 8 fagdag


imageMicrosoft og Programutvikling ønsker å invitere deg som utvikler til en gratis Windows 8 fagdag! Dette skjer den 3. Mai fra klokken 09:00 i Oslo kongressenter.

Windows 8 ble først lansert høst 2011 med Developer Preview. Nå har det kommet en ny versjon – Windows 8 Consumer Preview med masse nytt. Vi har også fått nye utviklerverktøy – Visual Studio 11.

Med andre ord, det skjer mye! Dette er en fagdag for deg som ønsker å få med deg hva som er nytt og hvordan du selv kan utvikle for Windows 8 og Windows Phone.

Registrer deg gratis (Du vil bli tatt til Programutviklings registrerings side)

Twitter tag : #win8Oslo
Live stream: http://microsoft.aventia.no/

Agenda

0930-1015 : Developing Windows 8 apps
Foredragsholder: Arif Shafique      
Har du lyst til å bli med på den største app-utviklingsplattformen som kommer til å bli lansert? Kom og hør på hvordan man lager apps for Windows 8 og hvordan du kan dra nytte av å være blant de første i marketplace. Vi kommer til å vise deg hvordan du bruker, Visual Studio 11, JavaScript og HTML5, Expression Blend 11 samt hvordan Windows Store fungerer. Dette er ikke bare en stor mulighet, men en gigantisk mulighet for deg som app-utvikler!

1030-1115 : Erfaringer fra utviklingen av Wordfeud for Windows 8

Foredragsholder: Gøran Hansen 
I denne presentasjonen vil Gøran dele sine erfaringer fra utviklingen av Wordfeud for Windows 8. Han kommer til å snakke om hvordan porte WinPhone 7 kode til Windows 8, og hva man man gjøre for at appen skal passe inn i dette operativsystemet.

11:30-1215 - Windows Azure – den perfekte backend for applikasjoner på mobile enheter
Foredragsholder: Olav Tollefsen     
De aller fleste applikasjoner på mobile enheter trenger en backend for å hente og håndtere data. Lær mer om hvordan Windows Azure, ASP.NET Web API, HTML5 og JQuery kan benyttes for å lage server delen av dine mobile applikajsoner.

1215-1315 – Lunsj med mingling
Her vi kan love dere noe annet enn slitne baguetter. Med en slik fullspekket dag må man ha en ordentlig lunsj! Bruk denne tiden til å snakke med oss i Microsoft og andre. Kanskje du har en app ide vi burde vite om?

1315-1400 : Webutvikling skrudd opp til 11
Foredragsholder: Niall Merrigan     
Niall går igjennom noe av den nye funksjonaliteten i Visual Studio 11 som lar deg kode raskere og bedre.

1415-1500 : Metro design principles
Foredragsholder: Dan Robert ***
I Windows Phone blev Metro design prinsipper lansert og som i dag brukes av nesten 80000 apps i marketplace. Nå lanseres også Metro design prinsipper for Windows 8 apps. Dette er en av største endringene Microsoft har gjort siden Windows 95. Kom og lær av Dan Robert hvordan du lager utrolig pene og brukervennlige apps ved hjelp av dette design systemet.

1515-1600 : Så du tror du kan JavaScript?
Foredragsholder : Gøran Hansen og Arif Shafique
I denne 2 delte sesjonen vil Gøran Hansen først ta en grunnleggende gjennomgang av JavaScript. Veldig mange tror at de kan javascript men det å forstå dette er noe helt annet. Andre delen av sesjonen vil Arif vise deg hvordan bruker JavaScript sammen med CSS3 og HTML i Windows 8 apps.

1615-1700 : Windows Phone Game Programming using XNA
Foredragsholder: Petri Wilhelmsen     
Dette er en sesjon for nybegynnere om spillprogrammering for Windows Phone. Du vil få en innføring i XNA, se hvordan et spill blir laget og få tips og triks på hvordan du bør tenke da du lager spill. Petri Wilhelmsen var tidligere MVP på DirectX og XNA og har laget flere spill for Windows Phone.

Registrer deg gratis (Du vil bli tatt til Programutviklings registrerings side)

Hvor?
Oslo Kongressenter
Arbeidersamfunnets plass 1, Oslo

image
Klikk på kartet for å gå til et interaktivt kart

 

Om foredragsholderne

Gøran Hansen

Gøran jobber som selvstendig konsulent, og bruker tiden sin på å hjelpe kunder med systemutvikling på .net platformen og utvikling av apps for Windows 8. Han har lenge vært fan av smidige metoder og software craftsmanship, og det gjennomsyrer hans arbeidsmetoder. Gøran har holdt foredrag på flere store konferanser som MSDN Live, Muligheter 2011 og Smidig. Han er en Microsoft Regional Director og MVP.

https://twitter.com/goeran

http://goeran.no

Dan Robert ***

Dan Robert *** jobber som interaksjonsdesigner i BEKK Consulting og har vært med på å utvikle flere WP7 og Windows 8 app's i forbindelse med lanseringen av WP og nå Windows 8 i Norge

https://twitter.com/DanEkrem

Vel møtt!

Comments (0)

Skip to main content