Lær deg å utvikle applikasjoner for Windows Azure. Vi hjelper deg i gang med gratis bok: “Windows Azure Step by Step”


imageSom utviklere er det viktig at vi holder oss oppdatert på hvordan bruk av nettskyen påvirker arkitekturen og måten vi utvikler applikasjoner på. Det trenger ikke nødvendigvis føre til noen store endringer i en ellers god arkitektur, men det er en stor fordel å ha god kunnskap om dette på forhånd. Mange utviklere tror kanskje fortsatt at nettskyen bare berører drift når applikasjonen skal settes i produksjon, men dette er som oftest ikke tilfellet. Applikasjoner som er designet for å kunne kjøre i Windows Azure som Platform as a Service, vil være langt mer strømlinjeformede å sette i produksjon enn tradisjonelle applikasjoner som installeres i en virtuell maskin.

Vi hjelper deg i gang! Følg denne enkle oppskriften for å aktivere et gratis Windows Azure abonnement, lag en enkel test applikasjon og sett den i produksjon i nettskyen, så sender vi deg boken Windows Azure Step by Step gratis!

 1. Opprett et Windows Azure abonnement
  1. Dersom du har tilgang til ditt MSDN abonnement, så kan du enkelt aktivere Windows Azure fordelene på MSDN abonnementet her. Dette er helt gratis da dette er inkludert i MSDN abonnementet.
  2. Dersom du ikke har tilgang til et MSDN abonnement, så kan du helt kostnadsfritt opprette et Windows Azure prøveabonnement her.
 2. Følg instruksjonene her og lag din første Windows Azure applikasjon i .NET. Pass på å legge inn følgende tekst i forsiden av web-applikasjonen din:

  Ja, jeg vil gjerne ha boken Windows Azure Step by Step tilsendt!

  <Ditt navn>
  <Firmanavn>
  <Adresse>
  <E-post>

 3. Send oss URL’en til din applikasjon (som kjører i Windows Azure). URL’en har format x.cloudapp.net, der “x” er et DNS navn du valgte selv.

Takk! Vi sender boken til deg så snart som mulig.

Har du noen spørsmål eller trenger hjelp underveis, så ta kontakt med Olav Tollefsen. Har din bedrift behov for faglig påfyll i forbindelse med en fagdag eller lignende, så kan vi kanskje også stille opp og hjelpe dere igang med utvikling på Windows Azure!

Comments (0)

Skip to main content