Gratis kurs i Oslo – Interessert i HTML5, JavaScript, Ajax, Css3, jQuery sammen med din ASP.NET MVC løsning?


Da er dette gratis kurset noe for deg. Den 29. mars tar Arne Laugstøl deg gjennom viktige teknologier for deg som er web-utvikler.

Registrer deg gratis her

Det fokuseres på hva som vil være nyttig for deg som utvikler klient– eller server– siden av en web–løsning. Du vil ha bruk for denne presentasjonen, enten du utvikler en Web–side  eller en Web–app. Du vil forstå hvordan du kan bruke HTML5, JavaScript, Ajax, Css3, jQuery sammen med din ASP.NET MVC løsning. Hvordan du får lastet opp løsningen til Azure og hvordan dine brukere kan få en "single–logon" med bruk av enten sin "google–konto" eller "Windows–LiveID" . Arne vil også vise deg hvordan du kan bruke Windows Azure sin Service–bus til en TCP–forbindelse med programmer som befinner seg bak en brannmur. De forskjellige måtene å lagre data på i Windows Azure vil han også vise deg. Arne går igjennom de forskjellige teknikkene, slik at du får det store overblikket, uten å gå i dybden på hvert enkelt tema.

Hvem kurset passer for
Kurset er beregnet på utviklere som skal i gang med web–utvikling på Microsoft–plattformen. Presentasjonen vil være på norsk, men kursmateriellet vil være på engelsk.

Agenda
o ASP.NET
o Domain⁄Test–Driven Development
o ASP.NET – MVC
o JavaScript
o jQuery
o AJAX
o HTML5 – The promise land
o Windows Azure
o Storage Strategies
o Single logon
o Windows Communicatoin Foundation
o Windows Azure AppFabric ⁄Service bus

Om foredragsholder
Arne Laugstøl er utdannet Cand. Real., og jobber til daglig som konsulent og kursinstruktør hos ProgramUtvikling A⁄S. Han har lang erfaring innen programutvikling, som arkitekt og utvikler og har dybdekunnskap innen .Net , C#, ASP.NET, WPF.

Sertifisering: MCPD, MCTS, MCAD, MCTS, MCPD, Sertifisert Scrum Master og Sertifisert Product Owner.

Registrer deg gratis her

Comments (0)

Skip to main content