Windows Phone webinar del 2 Metro Design – Dan Robert 29.02 kl 1700


Det var veldig morsomt og lærerikt på vår første webinar med Tore Lervik forrige måned. Fikk du ikke med deg den så burde du ta en titt her. Nå er vi klare med del 2 og denne gang er det Metro design prinsipper som skal gjennomgås. Vi har fått med Dan Robert *** som er en Interaksjonsdesigner i BEKK. Han har vært med å designe flere av de store WP phone apps og er veldig aktiv når det gjelder Metro design community.

Den 29. Februar 2012 kl 17 vil Dan Robert bruke en 1 time på å gi en innføring i hvordan det er å jobbe med UX på Windows Phone 7.5 og hvordan man best lager mobile løsninger med Metro Design. Agenda for dette webinaret er

  • Utvikling for mobile enheter
  • Metro Design System og WP7
  • Metro - mer enn bare WP7

Du kan få med deg webinaret live fra 1700 neste onsdag 29. februar ved å bruker Lync klienten som lastes ned gratis. Her er lenken til selve webinaret:

https://join.microsoft.com/meet/arifsh/PJ5CTZTD (Husk å gå inn her litt før for å installere Lync Attendee klienten og IKKE silverlight versjonen)

Så hvis du vil at dine apps skal rates høyt i Marketplace og kanskje bli plukket opp av marketplace teamet som featured app. Bli med å lær deg enkle ting om Metro design prinsipper.


Comments (0)

Skip to main content