Vinneren av MSDN julekalender 2011


julekalender

Veldig morsomt at så mange deltok på vår julekalender med tweets men også bidrag til våre mini konkurranser. Vi hadde 820 unike tweets/retweets som oppfylte kravene i henhold til våre regler som sa at tweeten måtte inneholde hashtaggen #msdnjul og lenken til luken. Av de som kvalifiserte seg til å bli med trekning er det 138 unike twitter brukernavn. Det var 24 luker så derfor kan man maks ha 24 kvalifiserte tweets pr bruker.

Så for å gjøre dette på en rettferdig måte, tok vi alle 820 kvalifiserte tweets og puttet dem inn i https://www.random.org/lists/ og trykker “Randomize” som da gir oss en liste sortert helt vilkårlig. Den tweeten som kommer øverst, er vår vinner av en Nokia Lumia 800.

tweetanalysetweetRandomizer

OG VINNEREN AV VÅR JULEKALENDER 2011 og en Nokia Lumia 800 ER:

KristianWaalen

Gratulere så mye, veldig fint om du sender meg din kontaktinfo på arifsh@microsoft.com

For dere som ikke vant denne gang, kan fortsatt være med å vinne 70 Nokia Lumia telefoner ved å lage 3 apps! Les mere her http://www.microsoft.com/norge/msdn/appkonkurranse/default.html
 

image

Ha en fortsatt god jul!


Comments (0)

Skip to main content