Luke 24 – God jul og WP emulator skin switcher


jul 24

Velkommen til luke 24 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[23].ToString();

image

image Velkommen til selveste juleaften luken. Med denne luken ønsker vi alle våre lesere god jul. Og vi vil også takke for en vanvittig bra deltakelse og engasjement fra dere. Vi har klart å komme igjennom 3 mini konkurranse før selveste hovedpremien som blir trukket frem og annonsert rett etterpå. Husk at dagens luke teller like mye som alle andre luker hittil og vi slutter å telle etter 24. desember kl 23:59!

I denne luken tenkte vi å legge med hvordan dere kan pynte på deres Windows Phone emulator med ulike telefon skins og være klare for litt romjulskodingSmile

Med denne kan dere skifte skin på emulatoren daglig eller velge favoritt telefonen deres. Last den ned herfra
http://vdcruijsen.net/2011/12/windows-phone-7-emulator-skin-switcher-1-0-beta

image Last ned vertøyene for å utvikle Windows Phone apper her: http://create.msdn.com/en-US/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content