Luke 22 – Metro Design webinar


jul 22

Velkommen til luke 22 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[21].ToString();

image

image

Flere og flere har fått med seg at vi i Microsoft har endret vår design prinsipper ganske kraftig. Vi tror fullt på touch først og derfor kunne ikke dagens ikon baserte prinsipper fungerer så bra. Derfor har vi nå en felles design prinsipp i Microsoft kalt Metro som vil dekke alt vi gjør på Windows Phone, Windows 8 og Xbox 360. Vi oppfordrer alle som skal utvikle på Microsoft plattform til å lære seg Metro design prinsipper. Vi ser allerede at de beste appene bruker oftest disse retningslinjene for design av sine apper.

Forrige måned blev det holdt et UX/design seminar i Belgia av Metro design teamet fra Redmond USA. Dette seminaret blev tatt opp og kan nå nytes i sitt eget hjems fred og ro.

https://channel9.msdn.com/Events/Phone-and-Web-UX-Tour-Belgium/Phone-Web-UX-Tour-Belgium

Kanskje noe fra dette seminar kan inspirere til enda flere løsninger for å vinne premier fra luke 21 Smile

 

image Last ned vertøyene for å utvikle Windows Phone apper her: http://create.msdn.com/en-US/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content