Luke 21–Online WP Hackathon med kule premier!


jul 21

Velkommen til luke 21 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[20].ToString();

image

image

Online Windows Phone Hackathon!

Dagens luke inneholder en Online Hackathon med deadline 22. desember klokken 23:59. Vi har MANGE og KULE premier! Smile

Meningen med konkurransen er å lage en Windows Phone app av ditt valg innenfor temaet JUL. Dette kan være alt fra “Hello World og God Jul”-app, gløgg-kjenner og julesangbok til et spill der du styrer en nisse som samler pakker.

Juryen kommer til å vurdere alle bidragene basert på konsept, så lenge konseptet ligger i en XAP fil (selv om det bare er en beskrivelse i en textblock) som blir sendt til både petwil@microsoft.com og arifsh@microsoft.com innen 22.12.2011 klokken 23:59.

Det kreves ikke at appen er testet på en ekte device, lag den gjerne i emulatoren! Smile

last ned Windows Phone verktøyene helt gratis og bli med i konkurransen nå!

Premier
Dette er siste konkurranse med unntak av selve hovedkonkurransen. Vi har mange premier på lur, deriblant et Bluetooth headset til de 15 første som leverer.

image
Førstepremien er et Xbox 360 spill med 3 mnd. Gold Subscription til Xbox Live som du enten kan bruke selv, eller gi bort i julegave. Winking smile

+ image

Andrepremien er et 3 mnd. Gold Subscription til Xbox Live

image

Her har du muligheten til å vinne kule julegaver enten til deg selv eller til venner og familie!

Alle bidrag vil bli vurdert av en jury på tre fra Microsoft Norge.

Lykke til! Smile

 

image Last ned vertøyene for å utvikle Windows Phone apper her: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=27570
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content