Luke 20–Hvordan lage Hybride applikasjoner


jul 20

Velkommen til luke 20 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[19].ToString();

image

image

En av våre deltagere fra hybrid-app konkurransen bestemte seg for å skrive et blogg-innlegg ang. dette. Vi likte denne artikkelen og tenkte å dele den med resten! Artikkelen tar for seg et eksempel og produserer en hybrid-applikasjon basert på dette, der du bruker input fra mobilen for å kontrollere en webside.

Dere kan lese artikkelen her:
https://labs.signicat.com/cms/blog/building-hybrid-mobile-apps

Vinneren av vår Hybrid-konkurranse

Denne var veldig vanskelig å kåre da vi fikk inn mange veldig gode bidrag. Men en app fikk såvidt flere stemmer. Denne appen bruker resultatet fra “hybrid delen” videre i appen for å kunne få en annen type liste over resultatene som nyheter eller bilder.

imageimageimageimage

Gratulerer til Christian Scott med seieren, du vil bli kontaktet av Arif mht. premie.

Takk til alle for deres bidrag, gjør dere klare til i morgen da neste konkurranse vil bli annonsert. Har dere forslag til konkurranse? Send dem inn til petwil@microsoft.com og arifsh@microsoft.com, eller skriv dem på twitter-hashtaggen #msdnjul. Smile

image Last ned vertøyene for å utvikle Windows Phone apper her: http://create.msdn.com/en-US/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content