Luke 19–Gratis eBook! Windows Phone 7.5 Programming in C#


jul 19

Velkommen til luke 19 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[18].ToString();

image

image

Gratis eBook – Windows Phone Programming in C#
Boken er for nye og erfarene innenfor Windows Phone programmering. Fungerer fint som en lærebok for nye, og som et oppslagsverk for mer erfarene. Boken dekker nyeste versjon av Windows Phone.

Du kan laste ned boke her (+ få informasjon)

Til alle som har levert inn bidrag til hybrid-konkurransen
Da har vi fått inn mange bidrag til hybrid-konkurransen. Vi i jurien skal bruke tid i dag til å avgjøre en vinner av konkurransen. Vinneren vil bli annonsert i morgen. Smile

image Last ned vertøyene for å utvikle Windows Phone apper her: http://create.msdn.com/en-US/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content