Luke 17–MVVM rammeverk for Windows Phone


jul 17

Velkommen til luke 17 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[16].ToString();

image

image I dagens luke har vi lyst til å prate om MVVM rammerverk for Windows Phone. Alle som har utviklet en stund vet at det er viktig å bygge applikasjonen din slik at de er lett å jobber over tid. Her finnes det flere patterns på hvordan man gjør dette. En av de populære er Model-View-ViewModel som gjør at man separerer modellen fra selve UI(viewet) slik at man kan kode uavhengig på modellen eller viewet som er et fordel når man jobber mer enn en person av gangen. Men selvom man er en person så kan en MVVM pattern gjorde enklere vedklikeholde koden på over tid. For Windows Phone finnes det flere ferdig MVVM rammerverk og en av disse er Catel MVVM light.

Ta en kikk på dette rammeverket og har du aldri brukt MVVM så vil denne bloggen forklare deg hvordan du kommer i gang.

 

  image Last ned vertøyene for å utvikle Windows Phone apper her: http://create.msdn.com/en-US/
  image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

  Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

  Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

  Les mer om julekalenderen og regler

  image


  Comments (0)

  Skip to main content