Luke 15–Konkurranse: Lag en kul hybrid app!


jul 15

Velkommen til luke 15 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[14].ToString();

image

image

Ny konkurranse!

Dagens konkurranse handler om å lage en hybrid-app til Windows Phone. Det er veldig enkelt, du trenger faktisk ikke skrive en eneste linje kode og videoen (som snart skal vises over) skal forklare det nøyaktig hvordan du kan lage appen!

Det du trenger å gjøre er å lage en ny app, legge til en WebBrowser-kontroll i appen, og la den peke på en av dine favoritt sider (eller en side du tror kommer til å se bra ut i en app), bygge den og sende den til oss (se hvordan under).

Vi ønsker å gi dere litt tid på dette, så vi setter deadline til å være på mandag klokken 10:00.

Får å delta trenger dere bare å laste ned Windows Phone verktøyene (gratis), lage denne appen, bygge den og sende inn XAP filen (ligger i bin/debug eller bin/release i prosjekt-folderen) til disse to e-post adressene her: petwil@microsoft.com og arifsh@microsoft.com før mandag 19.12.11 klokken 10:00.

Et eksempel på en app kan være dette:

clip_image002

Premier

1. plass får 1 år gratis Windows Phone subscription

Info om fler premier kommer snart!

Vinneren(e) blir avgjørt av en jury på tre ansatte i Microsoft Norge.

Lykke til!

image Last ned vertøyene for å utvikle Windows Phone apper her: http://create.msdn.com/en-US/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content