Luke 14–Få med deg det siste innen HTML5 og web!


jul image

Velkommen til luke 14 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[13].ToString();

image

image

W3 Conference 2011 ble holdt i midten av November.Dette er en konferanse for utviklere og designere, som tok for seg det nyeste innen HTML5 og web.

Med en konferanse følger ofte verdifull informasjon og mange gode presentasjoner som blir lagt ut på web. Her er en samling av presentasjonene. Klikk på videoen for å se valgt sesjon: http://www.w3.org/conf/#presentations

image Webutvikler? WebMatrix er et kraftig men gratis verktøy for å lage websider. Last det ned her.
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content