Luke 13–Skydrive APIet er tilgjenglig!


jul 13

Velkommen til luke 13 i Microsofts Julekalender for utviklere. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[12].ToString();

image

image

Da har endelig Skydrive APIet blitt tilgjenglig! Skydrive APIet gjør bl.a at du kan lagre settings og verdier i appene dine, la appen finne ut av hvem brukeren er, bruke tjenestene som finnes i Skydrive som f.eks bilder, dokumenter og mapper.

Les mer om Skydrive APIet, se eksempler og last det ned her.

image Last ned verktøyene for Windows Phone 7.1 gratis her!
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content