Luke 11 har kode…


jul 11

Dagens Luke har kodenavn Skywalker. Use the force of Azure! I dag gir vi deg den nyeste versjonen av Windows Azure Training Kit og Windows Azure SDKen! Windows Azure SDKen finnes for .Net, nodes.js, Java og PHP. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[10].ToString();

image

image

Med den nye Windows Azure Training kit kan du veldig enkelt lære deg, og komme i gang med det mange definerer som “fremtidens arkitektur”. Dette er helt gratis og inneholder mange gode artikler, steg-for-steg gjennomganger og mye kode.

Så om du har vurdert å se på Windows Azure, eller ønsker å lære mer er dette det du trenger.

Kom i gang med Windows Azure nå!

image Last ned nyeste versjon av Windows Azure SDKen her: http://www.windowsazure.com/en-us/develop/downloads/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content