Luke 10–Lær deg Kinect for Windows programmering!


jul 10

Velkommen til luke 10 i Microsofts Julekalender for utviklere. I dag har du muligheten til å starte med Kinect programmering! Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[9].ToString();

image

image

I dag har du muligheten til å komme i gang med Kinect programmering. Vi gir dere to serier om Kinect programmering. Den første er rettet mot visualisering og spill programmering mens den andre er WPF.

1. Dette er en serie på 3 artikler som vil ta deg gjennom mye av det du trenger å kunne for å produsere Kinect Applikasjoner med Microsoft XNA. Trykk på bildene for å komme til de forskjellige artiklene. (Artikkel 4. om skeletal tracking kommer i kveld)

image image image

2. Om du heller ønsker å bruke Kinect SDKen i dine WPF-applikasjoner kan du ta en titt på serien som ekisterer på channel9. Her finner du også videoer som forklarer prinsippene og viser kode:

image
https://channel9.msdn.com/search?term=Kinect+tutorial

image Last ned den nye Kinect for Windows SDKen: http://kinectforwindows.org/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content