Luke 9 – Lær deg Windows Azure av Scott Guthrie, Dave Cambell og Mark Russinovich


jul 9

Velkommen til luke 9 i Microsofts Julekalender for utviklere. Vi ønsker å invitere deg til et graits Windows Azure webinar holdt av Scott Guthrie, Dave Cambell og Mark Russinovick! Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[8].ToString();

image

image

Tirsdag 13. desember klokken 18:00 norsk tid holder Scott Guthrie, Dave Campell og Mark Russinovich et omfattende Windows Azure “Get Started” seminar på channel9 med live streaming (du kan også møte opp om du befinner deg i Redmond).

Dette er et gratis seminar. Du trenger ikke å registrere deg om du skal se live streamen fra channel9.

Du kan få mer informasjon og agenda her: http://blogs.msdn.com/b/dpenorway/archive/2011/12/08/l-230-r-deg-windows-azure-av-scott-guthrie-dave-cambell-og-mark-russinovich.aspx

 

image Last ned den helt nye Windows Azure SDKen: http://www.microsoft.com/windowsazure/sdk/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content