Luke 7–Lag den kuleste Windows Phone “Hello World” appen og vinn!


jul 7

Velkommen til luke 7 i Microsofts Julekalender for utviklere. Denne luken handler om å lage en enkel “Hello World” app. Dette vil kanskje for deg være din føreste app for Windows Phone? Eller har du kanskje mer erfaring og har alt laget flere apper? Uansett hvilket nivå du ligger på kan du delta i denne enkle konkurransen. Husk at hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800, men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[6].ToString();

image

image

Start med å laste ned alt du trenger av verktøy. Dette gjøres med en enkel installer som installerer alt du trenger for å utvikle applikasjoner for Windows Phone.

Dette gjør du her: http://create.msdn.com

Deretter lager du en Hello World applikasjon. Dette kan være alt fra den ferdig-genererte applikasjonen en får da en velger en template i Visual Studio til noe mer avansert. Så lenge det er en “Hello World” app! Smile

Da du er ferdig sender du en e-post til petwil@microsoft.com med et screenshot + .xap filen til appen. xap-filen finner du prosjekt-folderen til appen, under Bin\Release eller Bin\Debug.

Dette må gjøres innen klokken 10:00 den 8.12.2011.

Premier

De 4 beste appene vil få premie. Disse premiene kan du enten bruke selv, eller gi bort til en venn som julegave. Smile

Den beste appen får ett år med gratis developer subscription til Windows Phone + et 3 mnd. subscription til musikktjenesten WiMP.

image+ image

De 3 neste vinnerne vil få 3 mnd gratis subscription til WiMP.

image

For mer informasjon om hva WiMP er: www.wimp.no

Vinnerne vil bli valgt av en jury som består av tre ansatte i Microsoft.

image Last ned de gratis verktøyene for Windows Phone utvikling: http://create.msdn.com/en-US/
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content