Luke 6–Windows Azure Toolkit for Social Games!


jul 6

Velkommen til luke 6 i Microsofts Julekalender for utviklere. Denne luken handler om Windows Azure, og du vil bli introdusert til et kult verktøy for å kunne utvikle sosiale spill. Husk hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800 men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[5].ToString();

image

image

Nå har du muligheten til å enkelt utvikle "social games" med Windows Azure. Pakken inneholder dokumentasjon, eksempler og kode slik at du raskest mulig kommer i gang.

Kom i gang og les mer om Windows Azure Toolkit for Social Games:
http://blogs.msdn.com/b/windowsazure/archive/2011/11/16/now-available-windows-azure-toolkit-for-social-games-version-1-1.aspx

image Last ned gratis nyeste versjon av Windows Azure SDK (November Update)
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content