Luke 5- Kom i gang med WebMatrix


jul 5

Velkommen til luke 5 i Microsofts Julekalender for utviklere. I dag tenkte vi at skulle introduserer deg til WebMatrix v2. Husk hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800 men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[4].ToString();

image

image WebMatrix er en gratis editor for å lage enkle web sider for folk som nødvendigvis ikke koder asp.net eller php til daglig. Dette er en editor som bruker intellisense for blant annet PHP, ASP.NET, HTML5 og CSS3. Den inneholder også 60 pluss ferdige maler som WordPress, Joomla, Drupal og Umraco, slik at du kommer igang på minutter istedenfor å lære deg hvordan du setter opp php, mysql og annet konfigurasjon. Dette slipper du når du har WebMatrix.

Her kan du lese hva som er nytt for WebMatrix v2:
http://www.microsoft.com/web/webmatrix/betafeatures.aspx

image Last ned gratis WebMatrix V2 beta
image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

 

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content