Luke 4–Lag apps som bruker Windows Azure


jul 4

Velkommen til luke 4 i Microsofts Julekalender for utviklere. I dagens luke har vi lagt ved ressurser som gjør deg istand til å utvikle Windows Phone app med en cloud backend. Husk hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800 men kun 1 tweet pr luke telles!

Julekalender.Luke[3].ToString();

image

image De fleste apps som lagrer data, trenger en backend slik at man kan lagre data som  brukerensinnstillinger eller hente data for brukeren på en fornuftig måte. Ofte ønsker man også at all kalkulkering skjer på en kraftig server istedenfor at man gjør tunge beregninger på en liten telefon. Her egner Azure tjenestene fra Microsoft veldig bra.

Her finner du alt du trenger for å komme i gang inkludert en video gjennomgang:
http://windowsteamblog.com/windows_phone/b/wpdev/archive/2011/08/31/building-windows-phone-applications-using-windows-azure.aspx 

image Last ned gratis Windows Phone SDK 7.1 med alt du trenger i en pakke, og lag de raffeste appene! (Finn gode ideer til apps her)

image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

 

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content