Luke 3–Markedsfør Windows Phone appen din!


jul 3

Velkommen til luke 3 i Microsofts Julekalender for utviklere. I dagens luke har vi lagt ved en omfattende guide på hvordan man best mulig får promotert sin Windows Phone app. Denne er skrevet av Telerik, selskapet som blant annet står bak appen “Tasks”. Husk hver luke du tweeter gir deg mulighet til å vinne en Nokia Lumia 800 men kun 1 tweet telles pr luke!

Julekalender.Luke[2].ToString();

image

image Telerik, firma bak RadControls for utviklere og appen Tasks, publisert en ny whitepaper som vil hjelpe alle dere som ønsker å utvikle Windows Phone apps. Dette whitepaper går igjennom følgende:
- hvordan presentere din app på best mulig måte
- Laste opp til YouTube med enkle SEO tips
- overvåke analyse data
- og in-app triks

Dette er en 13 siders lett lest dokument som er helt gratis. Så last ned idag og optimaliser potensialet til appen din.
http://www.telerik.com/products/windows-phone/getting-started/promote-your-wp7-app.aspx

image Last ned gratis Windows Phone SDK 7.1 med alt du trenger i en pakke, og lag de raffeste appene! (Finn gode ideer til apps her)

image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

 

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content