Luke 2- “WindowsPhoneGeek”!


julekalender_thumb8 2

Velkommen til luke 2 i Microsofts Julekalender for utviklere. Hver luke vil inneholde forskjellige typer innhold som f.eks nyttige lenker, dagens app på Windows Phone, enkle konkurranser (med premier utover hovedpremien) osv. Følg med her for en spennende desember med “myk-varer”!

Julekalender.Luke[1].ToString();

image

image WP7 Dev guiden fra WindowsPhoneGeek.com er en veldig bra ressurs for alle dere som utvikler WP apps. WindowsPhoneGeek.com består av flere bloggere som skriver artikler daglig om Windows Phone utvikling.

http://www.windowsphonegeek.com/Resources

image Last ned gratis Windows Phone SDK 7.1 med alt du trenger i en pakke, og lag de raffeste appene! (Finn gode ideer til apps her)

image Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Les mer om julekalenderen og regler

image


Comments (0)

Skip to main content