Bli med på vår julekalender for utviklere!


julekalender

Vi i DPE Norge gleder oss til jul. I den anledning ønsker vi å ha en julekaldener hvor DU kan være med på å vinne fete premier og få gode tips og triks.

Hver dag vil det komme et nytt tips som vi ber dere dele på twitter (mer informasjon om dette under).

Hovedpremien er en raff Nokia Lumia 800 som blir trukket den 24 desember. For å delta i trekningen må du tweete en eller flere luker til vår julekalender. Jo flere forskjellige luker (dager) du tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En tweet pr dag er lik et registrering i trekningen. Du kan maks ha en registrering pr. dag, selv om du twittrer om samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til tweetene (det holder ikke å retweete en annen sin) er at de skal minimum inneholde lenken til luken, en tekst med lukenummeret og hashtaggen #msdnjul.

Eksempel: “Få med deg luke 2 i Julekalenderen for utviklere! <url> #msdnjul

For å gjøre dette enklere for deg har vi lagt til en twitterknapp nederst på hver luke, slik at alt du trenger å gjøre er å klikke på denne (og logge inn om du ikke har gjort det).


image_thumb[7] Del på twitter og du vil automatisk få en registrering for dagens luke.

image

Les regler for kunkurransen her.

Ha en god desember og lykke til med julekalenderen!


Comments (0)

Skip to main content