Hvordan få APP HUB konto gratis som student


Med lanseringen av Windows Phone 7.5 ventes tusener av nye applikasjoner på markedet til Windows Phone. Hørt om applikasjoner som Angry Birds og Plants vs. Zombies? De er kjente applikasjoner lagd av proffe applikasjons-utviklene med flere års erfaring. Men visste du at det nå er enklere enn noen gang å lage applikasjoner til Windows Phone? Er du student kan du i tillegg lage apps og få de på marketplace helt gratis!
For å komme i gang trenger du en Dreamspark-konto:
Dreamspark er en side lagd for at studenter skal få profesjonelle utviklingsverktøy uten å betale for det. Hvis du registrerer deg på Dreamspark med en Live-konto, og så verifiserer at du er en student (vha mailadressen du har fått fra skolen din), får du i tillegg til masse programvare også gratis tilgang til APP HUB.

Slik du går frem:

1. Registrer deg på www.dreamspark.comimage

2. Click «Verify» på venstresiden, så «Verify as a student». Gå videre med «Get verified through my school».

3. Velg din skole fra menyen.

4. Skriv inn emailen du har fått fra skolen din.

5. Sjekk skolemailen din for aktiveringskoden og aktiveringslink.

Gratulerer! Hvis du fulgte stegene over har du nå en Dreamspark studentkonto. Neste steg er å registrere seg på APP HUB sine sider: http://create.msdn.com/en-US/home/membership. Her fyller du inn litt info om deg, og før du vet ordet av det kan du legge ut dine applikasjoner på marketplace! Smile

For å laste ned alt du trenger av verktøy for utvikling av Windows Phone 7 apps, samt se kom-i-gang videoer gå du inn på http://create.msdn.com

image

- Skrevet av Stian Lågstad, Microsoft Student Partner

Comments (0)

Skip to main content