Få Windows Phone 7 og utviklingsoppdrag for 50.000 kroner!


I forbindelse med vår konseptkonkurranse “Min Drømme-app” på MSN.no, kjører vi parallelt en utviklerkonkurranse for Windows Phone 7.

Det er ingen kategorier eller krav, annet enn å lage en fungerende app for Windows Phone 7. Du kan laste ned alt du trenger for å delta gratis på http://create.msdn.com/. Når appen din er klar, sender du den ferdig kompilerte .xap filen på e-post til appkonk@microsoft.com.

Vinneren vil bli kåret av en jury bestående av ansatte i Microsoft Norge og Windows Phone Developer Community.

Vinneren vil få en Samsung Omnia 7 telefon, samt få utvikle vinnerkoseptet fra konkurransen “Min Drømme-app” til ferdig app innenfor et totalbudsjett på 50.000 kroner. Vinneren vil bli kontaktet i august.

Siste frist for innsending er fredag 29. august 2011.

Les konkurransebetingelsene før du deltar i konkurransen.

Comments (0)

Skip to main content