Nå kan du kjøpe dagsbillett til NDC!


image

Med det nye og oppdaterte utviklerverktøyet for Windows Phone 7.1 ("Mango"), som ble lansert over hele verden den 25. Mai, kan utviklere nå bygge fantastiske nye opplevelser for Windows Phone.

Sean McKenna, sentral Program Manager for Windows Phone, har nå bekreftet at han kommer til Norge den 9. juni for å demonstrere nyhetene i Oslo Spektrum under årets Norwegian Developers Conference. McKenna skal ha to sesjoner under headingene "New Developer Features in Windows Phone Mango" og "Making a beautiful and rock-solid Windows Phone application".

Vær oppmerksom på at du kan kjøpe dagsbillett, og dermed kun trenger å delta én dag dersom det er det du ønsker. Den 9. juni vil i stor grad handle om Windows Phone. Andre foredragsholdere denne dagen er Scott Guthrie, ansvarlig for hele .NET-området i Microsoft, Robert C. Martin og mange andre.

NDC er en av verdens ledende konferanser for .NET og smidig utvikling og samler rundt 1300 utviklere fra hele verden, samt verdenskjente "key note speakers" til en begivenhet utviklere ikke bør gå glipp av.

Kjøp éndagsbillett til NDC her (http://www.ndc2011.no/tickets/)

Mer informasjon om NDC her: www.Ndc2011.no

Comments (0)

Skip to main content