Videoer fra MSDN Live


Gikk du glipp av vårens runde av MSDN Live? Under kan du se og laste ned sesjonene som ble holdt.

 

Sesjon 1 - Cloudify your Silverlight!

image

Foredragsholder: Glenn Henriksen, EDB ErgoGroup Consulting
Ett skritt nærmere det papirløse samfunn. Eksisterende forretningsprosesser blir elektroniske med Silverlight og Windows Azure. Vi bytter ut papir og lim med dra og slipp og frakter informasjonen opp i skyen. I denne sesjonen vil du lære nyttige muligheter med Silverlight og utvikling av tjenester i nettskyen!

Video: https://channel9.msdn.com/posts/MSDN-Live-2011-Sesjon-1-Cloudify-your-Silverlight

 

Sesjon 2 - HTML5 i praksis

image

Foredragsholder: Morten Østbye, Microsoft
Hva er HTML5, hvordan utvikles standarden og hva kan du bruke i dag? Etter en kort introduksjon til standarden, koder vi en side i HTML5 og CSS3 fra scratch. Vi ser også på hvordan vi kan bruke tjenester som ligger i nettskyen på HTML5-siden.

Video: https://channel9.msdn.com/posts/MSDN-Live-2011-Sesjon-2-HTML5-i-praksis

 

Sesjon 3 - Utvikling og design av mobile applikasjoner

image

Foredragsholder: Sigurd Snørteland, Sandviks
Microsoft går "all in" med Windows Phone 7, og nå som Nokia også er med på laget, så er dette en mobilplattform alle Microsoft-utviklere bør kjenne til. Vi ser på hvor enkelt det er å utvikle WP7 forretningsapplikasjoner som benytter Windows Azure. Vi ser også på hvordan man utvikler en underholdnings-app (myChannel9) fra grunnen av, hvordan man deployer den til Marketplace og hvordan man tjener penger på den (betalings-app eller gratis-app med reklame). Til slutt ser vi litt på hvordan man kan konvertere WP7-applikasjoner til andre plattformer (iPhone og Android).

Video: https://channel9.msdn.com/posts/MSDN-Live-2011-Sesjon-3-Utvikling-og-design-av-mobile-applikasjoner

 

Sesjon 4 - Not invented here

image

Foredragsholder: Fredrik Kalseth, Capgemini
Utviklere elsker å finne opp hjulet på nytt. Noen ganger kan det være nødvendig, men er vi bevisste på konsekvensene det har når vi velger å rulle våre egne rammeverk? Det er på tide å ta et oppgjør med “not invented here”-kulturen, og lære mer om det store økosystemet av komponenter og rammeverk som er tilgjengelig på .NET-plattformen. Ruby-verdenen har hatt stor suksess med gems, og tilsvarende verktøy på .NET-plattformen gjør det nå enklere enn noensinne å bruke 3. parts-biblioteker i prosjektene våre.

Video: https://channel9.msdn.com/posts/MSDN-Live-2011-Sesjon-4-Not-invented-here

 

Sesjon 5 - Automatisert testing

image

Foredragsholder: Tore Vestues, BEKK Consulting
I stedet for å være et verktøy, er TDD i ferd med å bli en tvangstrøye når man snakker om automatisert testing. Testing er mer enn en teknikk. Denne presentasjonen gir et innblikk i automatisert testing i en større kontekst, og med utgangspunkt i problemene som automatisering søker å løse, presenteres midlene vi har til rådighet for å løse dem på en god måte.

Video: https://channel9.msdn.com/posts/MSDN-Live-2011-Sesjon-5-Automatisert-testing


Comments (0)

Skip to main content