Business Intelligence for Utviklere!


     clip_image001[4]

Business Intelligence for Utviklere!
 

     
 

Dag: 31 Mai

Varighet: 1 intensiv dag

Tid: 08.30-16.30
Pris: 500 kr eksl VAT, 50% rabatt til medlemmer av SQLUG og Sharepoint Community

Sted: Auditoriet 1 etg,

Microsoft Norge

Lysaker Torg 45

Arrangementet er på engelsk

Meld deg på her
clip_image001
Peter Myers har 13 års solid erfaring med OLTP databasedesign og utvikling, DBA støtte og datavarehus/Business Intelligence med SQL Server.

Han har en bred business bakgrunn støttet av en Bachelor Degree i “Applied Economics” og han sper på denne med MCITP, MCSD, MCDBA, MCSE og MCT sertifiseringer. For tiden tilbyr han mentor tjenester og tekniske kurs internasjonalt.

I april 2009, ble Peter for tredje gang hedret med tittelen Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Peter har en stor entusiasme for Microsoft teknologier som han liker å dele ved å presentere ved User Group meetings og tekniske arrangementer, inkludert TechEd og VSLive.

Velkommen til BI seminar med utviklern i sentrum!
Microsoft har gleden av å invitere deg til et seminar med Peter Myers fra SolidQ, en av verdens beste leverandører av kurs om SQL Server, SharePoint, datavarehus og business intelligence. Peter er kjent for å være veldig “hands on” og gir mange praktiske tips og tricks for utviklere.

Peter tar deg gjennom hvordan du som utvikler kan bruke kjente verktøy for å strukturere og gi bedre innsikt og rapportering i tilgjengelige data i dine systemer.

Next generation analytics
En av de største utfordringene organisasjoner møter i dag er hvordan gjøre nytte av all dataen de har og effektivt transformere dataen til kunnskap som kan støtte gode beslutninger.

Alt dreier seg om å levere riktig informasjon, i riktig format, til riktig tid til alle brukere i organisasjonen. Det er Microsfts BI strategi og visjon for Enterprise Information Management.

Dette seminaret introduserer flere av BI komponentene i SQL Server og Sharepoint: Integration Services, Analysis Services og Reporting Services i tillegg til Sharepoint 2010 inkludert PerformancePoint Services og PowerPivot.

Peter viser demonstrasjoner og er hands-on for å vektlegge hvordan effektivt utvikle og levere BI I dine produkter eller organisasjon.

Hvem er seminaret for? .NET utviklere, arkitekter eller tekniske ledere som skal levere en “state–of–the–art” integrert rapporterings, analyse og “performanvce management” løsning med Microsoft BI

Agenda

· 8.30 -9.00: Registrering

· Introduction to Business Intelligence

· Microsoft’s BI Strategy and Vision

· Designing Data Warehouse Structures

· Populating Data Warehouse Structures with Integration Services 2008 R2

· Developing a UDM with Analysis Services 2008 R2

· Analyzing Data with Analysis Services 2008 R2 Data Mining

· Presenting and Distributing Data with Reporting Services 2008 R2

· Delivering BI with SharePoint 2010

Hjertelig velkommen!

   
   
 
Comments (0)

Skip to main content