Nordisk baltisk møte for Microsoft Student Partners i Norge


Stian Valsvik Hagen og Øyvind Malin reiste nylig til Finland for å delta på MSP Nordic Baltic Meeting sammen med Microsoft representant, Petri Tapio Wilhelmsen. Med student partnere fra Latvia, Estland, Litauen, Sverige og Finland fikk de være med på et kunnskapsrikt og actionfylt seminar.

Microsoft var representert av personer med stor innflytelse på Microsoft Student Partners programmet. Ved hjelp av entusiastiske og dyktige student partnere, var de med på å utvikle hvordan programmet kunne forbedres for å nå flere studenter og heve deres kompetanse innen Microsoft programvare og teknologi.

Med bruk av presentasjoner og workshops fikk student partnere jobbe i grupper for å utvikle og dele sine kunnskaper. Dette medførte til mange gode og konseptuelle applikasjoner som hadde i mål å formidle kunnskapen videre til andre medstudenter.

Det ble også avduket for nye produkter og innovasjoner innen mobile enheter som skulle gi inspirasjon og motivere student partnerne til å tenke på nye bruksområder innen interaksjon.

Store deler av tiden ble tilbrakt på Lehmonkärki resort som kunne by på Snøscootere, sauna og isbading samt en fantastisk beliggenhet og natur. Det ble også en visning hos Microsoft Finland sine nye lokaler som hadde en visjon om at ingen medarbeidere hadde en fast arbeidsplass.

MSP-1

1: Petri, Stian og Øyvind har nettopp landet og venter på at første sesjon skal starte
2: DPE Finland presenterer dems nye lokaler og åpent landskap konsept
3: Academic Developer Evangelist hytten

MSP-2

4: Be what’s next. Smile
5: Jacqueline, Western Europe academic lead
6: Michelle, World Wide academic lead

MSP-3

7: Petri er klar for action!
8: …og det gjelder Stian også
9: Finsk jacuzzi

MSP-4

10: Petri fylte 27 ila. oppholdet
11: Jukka, den finske Academic Developer Evangelist
12: Grilling gjør seg alltid!

 

Er du student?
Vi søker flere studenter som vil bli med i Microsoft Student Partner programmet. Ta kontakt med Petri Wilhelmsen for mer informasjon.

Comments (0)

Skip to main content