Vinn cash + tur til Las Vegas i vår HTML5 utviklerkonkurranse


Awolnation, Ra Ra Riot and Hellboy                    image

Nå kan du som webutvikler delta i den mest spennende konkurransen på lenge! Lag en HTML5-applikasjon som utnytter mulighetene i moderne nettlesere, og du kan vinne fantastisk kule premier.

Det er to kategorier i konkurransen: Beste spill og Beste musikkopplevelse. I begge kategorier har vi skaffet innholdet du trenger, både musikk og grafikk, slik at du kan fokusere på å lage en “killer” brukeropplevelse! Du kan selvfølgelig også bruke egenprodusert grafikk, musikk og innhold.

Alle som registrerer seg for å delta i konkurransen er med i trekningen av et Asus EEE Slate nettbrett, og premiene for beste apps strekker seg fra Xbox’er med Kinect, til pengepremier og en tur til Las Vegas i juni. Ikke gå glipp av denne sjansen til å vinne heder og ære, fantastiske premier og profilering på noen av verdens fremste arenaer for webutviklere.

Vi trekker også en Kinect blant alle norske deltagere, så husk å fortelle oss om din deltagelse innen 9. mai 2011.

image
For å delta, mer informasjon og regler, se her:
http://www.beautyoftheweb.com/dev/unplugged

Comments (0)

Skip to main content