Studenter og entusiaster får snart Kinect for Windows SDK


Helt siden lanseringen av Kinect for Xbox 360 har forskere og akademikere vært begeistret over mulighetene Kinect gir. Kinect gjør det mulig å skape interaksjon uten å bruke keyboard, knapper og kontroller, noe som åpner for store forskningsområder.

Ikke bare kan du styre spill med kroppen din, men også bruke Kinect til å styre roboter og observere rom.

“Microsoft’s investments in natural user interfaces are vital to our long-term vision of creating computers that are intuitive to use and able to do far more for us,” sa Craig Mundie, sjef for Microsoft Research. “The fruits of these research investments are manifesting across many of our products, Kinect for Xbox 360 among them.”

Microsoft planlegger også å lansere en kommersiell versjon på et senere tidspunkt, men denne SDKen, som kommer senere i vår, vil være en gratis versjon for studenter og entusiaster. SDKen vil være en startpakke for å gjøre det enkelt å lage rike og naturlige brukergrensesnitt ved hjelp av Kinect teknologi.

Mulighetene er endeløse, så det er opp til deg å produsere neste generasjons applikasjoner!

Mer informasjon om SDK: http://blogs.technet.com/b/microsoft_blog/archive/2011/02/21/kinect-for-windows-sdk-to-arrive-spring-2011.aspx
Mer informasjon om Kinect for Xbox 360


Comments (0)

Skip to main content