Registrere deg som Windows Phone 7 utvikler?


altAlle som har prøvd å registrere seg som utvikler på Windows Phone 7 vet at dette er en prosess som kan ta litt tid. På Windows Phone 7 Developer Communitiets meetup forrige uke holdt Ronny Gydar en presentasjon på hvordan du kan registrere deg på Marketplace, steg for steg.

Som et resulat av dette har han delt en guide som kan hjelpe deg som ny Windows Phone 7 utvikler å komme i gang med registreringen, hva prosessen er og hvor lang tid noen av stegene kan ta. Powerpointen inneholder detaljer rundt hele prosessen, fra utfylling av registreringskjema, GeoTrust, hvordan få betalt, informasjon rundt skatting og publisering.

 

Du kan finne guiden og powerpoint slides her:
http://www.meetup.com/Windows-Phone-Developer-Community/messages/boards/thread/10459901/0/#initialized


Comments (0)

Skip to main content