Meld deg på vårens runde av MSDN Live nå!


image

Det er igjen på tide å oppdatere seg på hva som er nytt innenfor Microsoft-teknologi. Vårens runde av MSDN Live har fokus på å koble sammen teknologier, slik at de kan jobbe sammen for å skape løsninger. Du vil høre om emner som HTML5, Silverlight, utvikling på mobile platformer, patterns og practices og testing! I år arrangeres MSDN Live i samarbeid med NNUG og årets agenda er basert på ønsker fra utviklere som deg.

Noe nytt i år som kan være kjekt å presisere er at om man velger å betale med faktura må denne i år være betalt før selve arrangementet. Om man skulle komme uten betalt faktura, eller gyldig kvittering for at denne er betalt har man muligheten til å betale med kort i døra. prisen er uendret og er kroner 1000,- eks. mva og gebyrer.

Datoene for live er:

  • Bergen: 22. mars
  • Stavanger: 24. mars
  • Trondheim: 28. mars
  • Oslo: 31. mars

Les mer og registrer deg nå!


Comments (0)

Skip to main content