Ny Developer Community Manager i Microsoft Norge


Hei alle sammen!

Mitt navn er Petri Wilhelmsen og jeg er ny Developer Community Manager i Microsoft Norge.

Jeg kommer til å jobbe i utvikler- og plattformteamet, med bl.a communities, nyhetsbrevet MSDN Flash, MSDN Live, studenter og utviklere - for at du best mulig skal bli klar for fremtidens teknologi.

Dersom nordmenn er født med ski på bena, er jeg et unntak. Skal jeg tro min far har PC-er vært i fokus helt siden jeg var 1 år gammel, og jeg har siden da hatt en entusiasme for teknologi som har formet min livsstil og framtid. Jeg har lenge holdt på med grafikk og spillprogrammering, og jeg var styreleder i et norsk community hvor vi hadde arrangementer, brukergruppemøter og diskuterte alt fra spillprogrammering til spilldesign. Min deltakelse i communities, blogging og kunnskap innenfor spillprogrammering ga meg Microsoft Most Valued Professional-prisen i 2009. Før jeg kom til Microsoft jobbet jeg i Avanade, der teknologier som SharePoint, Silverlight, WPF, Surface og Silverlight var min spesialitet.

 

Ellers liker jeg veldig godt å stå på snowboard, kitesurfing og spille Xbox 360!

 

Jeg ser virkelig fram til et tettere sammarbeid med deg, og til å være din dedikerte kontaktperson i Microsoft.

Ta gjerne kontakt med meg på e-post eller twitter (@petriw) og gi meg noen gode tips for hvordan jeg kan jobbe best mulig for deg.


Comments (0)

Skip to main content