Lyst til å lage apps til Windows Phone 7?


Har du laget mobil apps før eller har lyst til å prøve deg? Nå er uansett det rette tidspunktet å gjøre det på. Frem mot lanseringen av Windows Phone 7 (som ennå er et stykke unna) ønsker vi å få så mange bra apps som mulig til denne mobilen. Begynn med å laste ned gratis utviklerverktøy for Windows Phone 7 , så kan du prøve deg frem.  

Vi arrangerer også en konkurranse der de 3 beste Windows Phone 7 apps'ene blir premiert med hver sin HTC Windows Phone 7 mobil. Dersom du tar utfordringen kan du sende inn ditt bidrag til appkonk@microsoft.com innen 30. august 2010. (konkurranseregler finner du her)

Har du lyst til å lære mer om mobilapps? Bli med i vårt Windows Phone Developer Community (møter hver 3.mnd).

Her kan du lese mer om Windows Phone 7

Comments (0)

Skip to main content