Europa står stille – MSDN Live går som normalt!


Vi lar oss ikke stoppe av vulkanutbrudd, askeskyer, og stans i flytrafikken. På fredag (16. april) ble MSDN og Technet Live i Stavanger kjørt til tross for at naturkreftene gjorde sitt for å stoppe oss=). Vi transporterte event-crew, foredragsholdere og partnere i minibusser fra Oslo til Stanvanger og tilbake. Og vi gjentar dette for morgendagens MSDN/Technet Live i Trondheim. Med store produktlanseringer som Visual Studio 2010, .Net Framework 4, Silverlight 4, SharePoint 2010, og Windows Azure i full produksjon, og Windows Phone 7 annonsert, er det mange gode grunner til å møte opp på MSDN Live sesjonene. Meld deg på om du ikke har gjort dette enda. Påmelding gjøres via arrangementssidene på http://www.microsoft.com/norge/msdn_technet_live/default.aspx.

Comments (0)

Skip to main content