MSDN Live øker kapasiteten pga. stor etterspørsel


I april arrangeres MSDN Live igjen. De som følger med har observert at vi denne gangen har to ulike spor. Det ene sporet ble fort fullt og vi har nå utvidet kapasiteten for å dekke etterspørselen. Dermed er det nå igjen mulig å bestille billett til sporet som tar for seg Visual Studio 2010 og Team Foundation Server. Dette er en rekke sesjoner vi har gjort tidligere (også da sammen med Osiris Data) men innholdet er vesentlig oppdatert, ettersom det er svært mye nytt i den neste versjonen av vårt populære utviklerverktøy. Meld deg på nå, så får du også oppleve gjennomgangen live. Noen har lurt på om det er mulig å hoppe mellom de to sporene og svaret er at det selvsagt er mulig. Man kan velge mellom alle fire spor - også de to TechNet Live-sporene. Vær oppmerksom på at det kan bli fullt, så det lønner seg å være tidlig på plass om det skulle være mange deltakere.


Meld deg på MSDN Live her 

Comments (0)

Skip to main content