Kehittäjä- ja arkkitehtikiertue Azure-teemalla huhtikuussa!


Käynnistämme pitkään odotetun maakuntakiertueen joka kattaa Oulun, Kuopion, Tampereen ja Turun kehittäjäyleisöt. Autamme teitä Azure-taitureita vastaamaan yhä paremmin alan kasvavaan osaajatarpeeseen.

Microsoft Azure on joustava ja kustannustehokas pilvipalvelu, joka toimii erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Kiertue tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi sekä tuotetiedon että käytännön esimerkkien voimin.

Tilaisuuksien kouluttajina toimivat Jussi Roine ja Jouni Heikniemi, jotka ovat kokeneita puhujia, kouluttajia ja joilla on arvostetut Microsoft MVP sekä Microsoft Regional Director –tittelit. Tapahtuma tarjoaa loistavan tilaisuuden tavata huippukouluttajiamme, vaihtaa ajatuksia, verkottua ja esittää kysymyksiä.

Koulutuksen luonteen mukaisesti osallistujamäärä on rajattu 40 henkilöön / paikkakunta, joten koulutuksiin kannattaa ilmoittautua ajoissa. Koulutus on maksuton.

Ilmoittautumiset alla olevista linkeistä:

Oulu 9.4.2018
Kuopio 10.4.2018
Tampere 12.4.2018
Turku 13.4.2018


Comments (0)

Skip to main content