DevTalks on täällä – 7.4.2016 luvassa koko päivä tiukkaa asiaa ammattikehittäjille


Kiinnostaako päivän tiivis tietopaketti, jonka avulla valitset seuraavien projektiesi vaatiman työkalusetin? Haluatko päivittää osaamisesi niin pilvestä kuin Windows-kehityksestäkin? Oletko kaipaillut vanhan TechDaysin tyylistä tapahtumaa kehittäjäporukalle? Uusi Names.fi:n kanssa yhteistyössä järjestetty DevTalks on toiveidesi täyttymys!

7.4.2016 suomalaiset ammattilaiskehittäjät kokoontuvat Microsoft Talolle Espooseen koko päivän koulutustapahtumaan. Luvassa on kolme träkkiä asiaa: tapahtuman teemat ovat Cloud, Client ja Frameworks. Kutakin kolmesta teemasta syväluodataan kuuden esityksen verran. Päivän ohjelma on tiivis ja asiakeskeinen, sillä haluamme tarjota maksimimäärän tietoa ja hyötyä pienessä paketissa.

Päivän jälkeen voit vielä jäädä kevyelle iltapalalle Ask the Experts -teemalla. Puhujat ovat paikalla ja vastaavat kysymyksiisi - jos haluat kaivautua syvemmälle johonkin aiheeseen, tule ja haasta!

Päivän hinta on 249 e + alv. Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät tapahtumasivustolta www.devtalks.fi. Tervetuloa!

 

Jouni Heikniemi
Microsoft Regional Director, Suomi

Ps. Jos uskot, että sinulla olisi mielessä hyvä puheenvuoro DevTalksiin, laita pikapuoliin sähköpostia osoitteeseen jouni@offbeat.fi. Ohjelmassa on vielä tilaa muutamalle timanttiselle ehdotukselle. 


Comments (0)

Skip to main content