Teknologian superilta 29.9.2015 – monta tuntia Dockeria ja Azurea


Kiinnostavatko Windows-kontit? Vai haluaisitko perehtyä Azuren uusimpiin kuulumisiin? Tiistaina 29.9. pärähtää! Jos asut pääkaupunkiseudulla, tsekkaa Docker Helsinki -käyttäjäkerhon tapaaminen klo 17 Microsoft Talolla. Mitä Windows-konteille kuuluu, ja miten ne liittyvät Azureen? Ilmoittautuminen Meetupin kautta.

Illan toinen ohjelmanumero koskettaa kaikkia pilveen suuntautuneita. Vaikka et vaivautuisi Espooseen, klo 19 alkaen voit katsella Microsoftin uutta virtuaalista AzureCon-konferenssia. Luvassa on kolme kovaa keynotea - ja lisäksi tarkempia teknisiä sessioita vaikka koko yöksi.

Mutta jos satut olemaan lähistöllä, voit nauttia AzureConisikin sosiaalisesti. .NET-käyttäjäkerho SANKO järjestää keynotejen katselusession suoraan Docker-käyttäjäkerhon tapaamisen perään klo 19 alkaen, siis Microsoft-talon Berlin-auditoriossa. Ilmoittautuminen tähän AzureCon-osuuteen onnistuu Eventbriten kautta.

Tervetuloa - joko fyysisesti tai virtuaalisesti!

Jouni Heikniemi
Microsoft Regional Director, Suomi


Comments (0)

Skip to main content