Suomen uusi Regional Director esittäytyy


Tervehdys!

Olen Jouni Heikniemi, ja minut nimitettiin helmikuun 2015 alusta alkaen Suomen Microsoft Regional Directoriksi (RD). Edellinen RD Ahti Haukilehto jatkaa tehtävässään vielä kesäkuun loppuun asti.

Siis mikä RD? Regional Directorit ovat Microsoftin nimittämä n. 130 hengen ryhmä vapaaehtoisia, joiden tehtävänä on toimia sanansaattajana Microsoftin, kehittäjien ja IT-ammattilaisten välillä. Meillä on jatkuva keskusteluyhteys Microsoftin tuoteryhmien kanssa, ja tunnemme (ainakin yritämme!) koko olennaisen Microsoftin teknologiapinon, ainakin arkkitehtuuritasolla. Jaamme tietojamme puhumalla, kirjoittamalla ja näkymällä muuten kentällä.

Ja kuka minä olen? Olen tehnyt sovelluskehitystä työkseni 20 vuotta, josta viimeisen 15 vuotta keskittyen lähinnä Microsoft-alustaan. Vuodesta 2010 lähtien olen toiminut yrittäjänä neljän hengen Offbeat Solutionsissa. Olen monille tuttu DevDays- ja NamesDays-tapahtumien puhujana sekä SANKO-käyttäjäkerhon pyörittäjänä. Nykyisin teen työkseni paitsi koodailua ja arkkitehtuuria, myös erilaisia katselmointeja ja pieleen menneiden projektien pelastuksia.

Mitäs se RD tekee? No, alkajaisiksi se ajatteli vähän kuunnella kenttää. Yritän käydä tapaamassa kevään mittaan joitain Microsoft-kumppaneita, käydä erilaisissa tapahtumissa ja olla saatavilla erilaisiin keskusteluihin. Jos kaipaat tapahtumaasi puhujaa, voit olla yhteydessä. Jos haluat keskustella Microsoft-teknologiavalinnoista tai vastaavista kysymyksistä, kuulen mielelläni, mitä sinulla on mielessä - ja yritän resurssieni mukaan olla avuksikin. Ja jos organisaatiossasi on patoutunutta Microsoft-angstia, tulen kiinnostuneena seuraamaan ryhmäterapiaanne. 😉

Jatkossa tulet kuulemaan minusta paitsi mainituissa tapahtumissa, myös silloin tällöin tämän blogin ja kehittäjäuutiskirjeen kautta. Ja yhteydessä saa olla! Twitterissä olen @jouniheikniemi ja sähköposti kulkee osoitteeseen jouni@offbeat.fi.

 

- Jouni

  


Comments (0)

Skip to main content