BeatCon musiikki- ja pelifestivaali Jyväskylässä 29.-31.1.2015


BeatCon musiikki- ja pelifestivaali Jyväskylässä 29.-31.1.2015

Jyväskylän peliskene on ollut huimassa kasvussa viimeisen parin vuoden aikana ja BeatCon aikoo täräyttää sen kertaheitolla maailmankartalle.

BeatCon tarjoaa pelikonferenssin ja -messut Jyväskylän yliopiston Agora Centerissä, ja opiskelijat pääsevät BeatConin pelikonferenssiin ilmaiseksi. Pelikonferenssi järjestetään perjantaista lauantaihin 30.-31. tammikuuta ja paikalla ovat mm. Ari Pulkkinen, PlayRaven, Unity, BoomLagoon, Critical Force Entertainment, Oulu Game Lab ja Timo Vuorensola, mies Iron Sky -elokuvien takana.

Ennen pelikonferenssia, torstaina 29. tammikuuta Freetimessa järjestetään VIP-ilta, jossa esiintyvät Jartse Tuominen, O.S.P., Unzyme ja Blutengel. BeatConin musiikkitarjonnan huipennus on perjantaina 30. tammikuuta Peurungan kylpylähotellin areenalla, jossa soittavat mm. Lacuna Coil, Lordi, Fireal, Unisonic ja Cønstantine.

BeatConiin osallistuu myös sijoittajia ympäri maailmaa, ja BeatConiin tulevat pelifirmat pääsevät pitchaamaan heille, sekä osallistumaan Pitch Deck - kilpailuun. Pitch Deckin palkinnoista vastaavat Microsoft ja Google.

Microsoft Azure pelikehittäjille

Järjestämme tunnin koulutuksen, jonka aikana kuulet miten voit hyödyntää pilvipalveluita omassa pelissäsi. Katso myös miten Next Games käyttää Azurea Unityn kanssa ja miksi Fingersoft siirsi +50 miljoonaa käyttäjää Amazonista Azureen.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen täällä https://www.eventbrite.co.uk/e/need-a-scalable-reliable-backend-for-your-games-why-not-azure-tickets-15197665627

Lisätietoa tapahtumasta löytyy tapahtuman nettisivuilta osoitteessa www.beatcon.net

 


Comments (0)

Skip to main content