KUTSU: //publish -koodausyö 16-17.5 Windows kehittäjille – joka tunti huikeita palkintoja


 

Onko sinulla seuraava killeri Windows 8 tai Windows Phone-sovellus odottamassa julkaisua, mutta et ole vielä saanut sitä viimeisteltyä? Puuttuuko siitä taiteellista kosketusta vai onko sinulla tekninen haaste? Publish-tapahtuman aikana saat apua teknisiltä sekä designiin erikoistuneilta experteiltämme, jotta saat universaalin sovelluksesi viimeisteltyä ja julkaistua kauppaan.

Meillä on luvassa huippupalkintoja, sillä olemme osana maailmanlaajuista //publish/-tapahtumaa. Tapahtuma pidetään Chydenia building Aalto Unversity of Business (Runerberginkatu Hki). Tilaisuus alkaa pe 16.5 klo 10 ja yöpymiseen on varattu kevyttä retkipatjaa yms, mutta koodausyönähän ei nukuta. Tilaisuus päättyy lauantaina 18 tai heti kun sovelluksesi on valmiina julkaistu kauppaan:)

 Joka tunti arvotaan huikeita palkintoja: mm Dell Venue 8" Pro - minitabletteja, Lumia 1520 puhelimia, Polar Loop -aktiivisuusrannekkeita, lahjakortteja, kesäisiä retkipatjoja, gift cardeja ja paljon muuta.

Palkitsemme parhaan opiskelijan, kehittäjän sekä pienen yrityksen jokaisessa alla olevista kategorioista, joten kaikilla on mahdollisuus voittoon!


Kategoriat:

  1. Paras Windows
    Phone 8.1 sovellus
  2. Paras Windows 8.1  sovellus
  3. Paras monialustasovellus
  4. Mullistavin sovellus (innovaatio &
    design)

 

//publish => REKISTERÖIDY TÄÄLLÄ


 

 

 LISÄTIETOJA:

 

Developer and Platform  Evangelism

Keilaranta 7, 02150  Espoo, Finland 

 

 

 

msdnfi@microsoft.com

 


Skip to main content